Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CRIATURES

Una exposició d’ Ondina Oliva, Anna Ferrer i Leo Sánchez

Mostra de ceràmica contemporània de socis de l’ACC, a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Terrissa de Quart. CRIATURES, és el títol d’aquesta exposició, punt en comú de totes les peces que es presenten.

L’Ondina Oliva presenta una obra figurativa, amb una tècnica molt texturada plena d’ expressivitat. Els acabats amb tècniques de cocció experimentals amb llenya i sulfats, que utilitza sovint a la seva obra, donen uns matisos irregulars amb tons vermellosos i grisos d’òxid i foc que potencia la força de les peces.

L’Anna Ferrer  amb els seus essers  abstractes és el contrapunt, tant en contingut com amb tècnica. Utilitza  línies geomètriques, superfícies suaus amb esmalts de tons clars i homogenis per crear aquestes criatures una mica ambigües. És un estímul per la imaginació, el diàleg amb l’espectador està servit.

L’ obra que presenta la Leo Sánchez és  més conceptual. La forma ovoïdal està present en la majoria de les peces com  a símbol de vida.  Utilitza  diferents  tècniques en un format gran o  conjunts de peces per transmetre conceptes i vivències universals inherents a tots el éssers, com la gestació, la mare o  la lluita per la vida.

Del 9 de novembre al 15 de desembre

Al Museu de la Terrissa de Quart

postal de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top