Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ESPAI-TEMPS

Una exposició de Ramon Pla

En aquesta ocasió, podríem definir al Ramon com un home inquiet, amb molta energia i amb una recerca constant de nous camins, és un artista versàtil, tant s’expressa com fotògraf o com ceramista, i és un amant de la medicina natural per mitja dels aliments que ell mateix cultiva.

És un ceramista meticulós i molt pacient, aconseguint fer una obra de perfecció, qualitat i de una gran bellesa visual, les formes són pures i plàcides i els colors reflecteixen investigació. També treballa a quatre mans amb l’Esther Ramos formant l’equip “Es-Therra”.

Els seus viatges a l’Africa el van inspirar a crear la col·lecció de teteres i capses que son tant inconfusiblement personals. Aquesta versatilitat del Ramon el fa ser un home lliure tant d’actituds com de pensament.

“Fent espai et pots adonar del temps passat emprat, aquest temps tan valuós que tots tenim i que, en el meu cas, utilitzo per fer ceràmica, que és un dels meus treballs.
Crear volums de ceràmica, que ocupen un espai determinat; encara que en el seu interior creen un segon espai o capacitat que podem també ocupar amb qui sap què, i sempre amb coses útils.
Però que passa amb l’espai que nosaltres com a persones ocupem i compartim amb la ceràmica? […]

Per un període curt de temps, estem compartint el temps passat i l’espai present.”

Ramon Pla Isart

Aquesta exposició es va poder veure del 12 d’abril al 14 de maig del 2021 a la sala de l’ACC.

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top