Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ESTATS

Una exposició de Montse Llanas

L’Associació Ceramistes de Catalunya presenta l’últim treball de la ceramista Montse Llanas.

Una mostra que acull peces realitzades amb pastes refractàries i esmalts d’elaboració pròpia, d’alta temperatura. Materials posats al servei de la cerca d’efectes i textures que emergeixen després de tres o quatre processos de cocció. Les textures, marca característica de les seves peces, donen identitat a la seva obra, que resulta matèrica, plena de força, expressivitat i personalitat.

Estats

Cóm els quatre elements, la terra, l’aire, l’aigua i el foc, conjuntament amb la manca d’oxigen i els gasos que es desprenen en la cuita, fan reaccionar els diferents materials, esdevenint resultats pràcticament incontrolables, inesperats i fascinants.

A la vegada vull relacionar aquests canvis d’estat matèrics amb els diferents estats que hom pot percebre al passejar entre mig d’aquests contenidors de continguts, que volen dir i expressar moltes coses i que l’espectador interactuarà amb ells, com si es tractés d’un joc.

Veure i després mirar atentament.

L’obra vol posar en dansa les funcions cognitives de l’individu, les emocions i els sentiments mitjançant els diferents «estats».

Montse Llanas

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top