Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

FRAGMENTS DE TEMPS

Una exposició de Dolors Bosch

La vida no segueix un sol fil conductor per poder-la explicar, sinó que és complexa i hem de saber arreplegar tot i cada un dels fets que la componen.

Amb un sol dia, podem copsar una infinitat d’emocions i sensacions que entre elles es poden contraposar, anant de l’alegria a la tristesa sovint sense poder-les controlar.

Aquest fet que ens pot trasbalsar només amb un sol dia, si hi sumem els mesos i anys,  ¿Com poder descriure amb unes ratlles i en formes diverses tots els esdeveniments que ens han emocionat i a voltes enutjat?

Així doncs, per poder-vos transcriure els meus sentiments fets ceràmiques he optat per fer-ne fragments d’un tot. És a dir: peces més pensades i d’altres no tan enraonades, ja que no podem viure la vida controlant-ho tot en cada moment.

Penso que així és, com forma i pensament s’ajusten més a la meva manera de ser. Quan tinc tota l’harmonia d’una forma, tot seguit m’agrada anar amb una altra totalment oposada a l’harmonia, i aquesta serà la meva exposició de contrastos que us presento amb: FRAGMENTS DE TEMPS.

Dolors Bosch

postal de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top