Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

IN-UTILITARI

Exposició homenatge a Isabel Barba Formosa

In-Utilitari és el nom de l’exposició que l’ACC organitza, en memòria de la nostra companya, Isabel Barba Formosa, que ens va ha deixar no fa molt. I aquest títol ens arriba de la pròpia Isabel. Quan algú li preguntava quin tipus d’obra feia, ella sempre contestava: “Jo faig ceràmica in-utilitària”.

L’exposició es va pensar com una exposició participativa, on es podia obtenir una obra de la Isabel a un preu simbòlic per a que tothom que ho volgués pogués tenir una peça seva de record. Els diners recollits han anat destinats a la Fundació Kasperle que col·labora amb el barri del Raval i donarà els diners al Casal d’Infant del Raval.

La seva família va voler que fos un acte únic, especial i diferent i un reflex de la seva personalitat propera i generosa. La proposta ha estat un gran èxit i el mateix dia de la inauguració es van vendre garirebé totes les peces. La Isabel a més a més d’una gran ceramista, era una persona molt estimada i la resposta va ser, com no podia ser d’altra manera, acord amb aquest fet.

De l’1 al 29 de juny de 2022.

A la Sala de l’ACC.

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top