Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

KOMOREBI

Una exposició de Cristina Márquez

En aquesta ocasió, podríem destacar el treball de la Cristina per una gran sensibilitat. També es caracteritza per la investigació del comportament de les pastes en els processos ceràmics i també per la impressió gràfica aplicada a la porcellana, que dissenya ella mateixa així com les tintes, en la cerca de nous llenguatges.

Les seves peces parteixen d’una reflexió sensible i personal per a connectar amb l’espectador a escala sensorial, a través tant d’objectes com de les instal·lacions.

“Komorebi” és una paraula japonesa que es refereix a la llum del sol travessant les fulles dels arbres i que no té traducció al nostre idioma. Sota aquest títol, plantejo una sèrie d’obres que giren entorn la llum i les ombres posant especial atenció on aquestes es troben. A vegades des del joc, altres des de la contemplació, Komorebi proposa una mirada diferent, tant pel que fa a la ceràmica, com del món que ens envolta.

Cristina Márquez

La majoria d’obres que es mostren en aquesta exposició han estat gestades durant el confinament del passat 2020 i representen una mirada del món que entra a través de la finestra. Es tracta de peces realitzades en porcellana que van des de l’objecte a la instal·lació.

Aquesta exposició es va poder veure del 27 de maig al 28 de juny del 2021 a la sala de l’ACC.

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top