Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“19+1+20”

Una exposició d’art floral i ceràmica de Lurdes Lacorte

L’Associació Ceramistes de Catalunya presenta una exposició de Lurdes Lacorte. Una proposta que parteix d’un projecte de l’artista anomenat “19+1”, presentat al 2020 a Galerias VIII – La Cárcel Centro de Creación de Segovia, entre altres 25 artistes multidisciplinaris. Es tracta d’una instal·lació fotogràfica de 19 dones del seu entorn amb un arranjament floral. Fa al·lusió al dia que neix l’artista i fa referència al camí que es va obrint, més l’1 que és ella mateixa com una paradoxa de renéixer, en forma d’autoretrat.

A partir d’aquí s’encamina “19+1+20” i se sumen al projecte 20 ceramistes que col·laboren amb l’artista per crear una obra nova. Cada ceramista ha creat una peça inspirada en una de les fotografies del projecte “19+1”, donant lloc a una interpretació renovada.

Participen:

Cristina Márquez · Ruth Cepedano · Ivet Bazaco · Xavier Bienvenido · Maria Teresa Capeta · Mercè Pla · Esther Ramos · Glòria Ferrer · Rosa Vila-Abadal & Jordi Marcet · Josefina Miguel · Judit Portell · Montse Altet · Margarita Sala · Laia Pascual · Eulàlia Oliver · Ondina Oliva · Leo Sánchez · Marc Vidal · Vero Díaz · Margarida Geronès.

full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top