Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

POST-CREACIONS

Exposició de la 20a Biennal de Ceràmica d’Esplugues a l’ACC

L’Associació Ceramistes de Catalunya, en col·laboració amb els Museus d’Esplugues, presenta l’exposició de les artistes premiades a la 20 Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós, en una mostra col·lectiva.

Podreu contemplar les noves creacions de Natalia Castañeda, Anne Laure Cano i Núria Gimbernat i es recuperen les tres obres premiades en el certamen espluguí de l’any 2021. Una mostra col·lectiva i heterogènia; un petit tast de les tendències actuals en ceràmica d’autora; i una oportunitat per poder veure l’evolució creativa de les artistes, amb  l’oportunitat de mostrar al públic part de la seva feina d’últim any.

Durant l’acte d’inauguració es va presentar el catàleg de la 20 Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós, que recull totes les peces seleccionades i guanyadores.

Natàlia Castañeda, ceramista colombiana resident al Barcelona, presenta la composició Ellas han visto demasiado. Un cop més l’artista sud-americana va més enllà i crea una un espai expositiu propi on combina mobiliari i peces de ceràmica.

Per la seva banda, l’artista francesa també resident a Barcelona, Anne Laure Cano exposa una sèrie de tres noves creacions a través de les quals comparteix el seu procés d’adaptació a la ciutat comtal, on es va instal·lar fa poc més d’un any.

I per últim, la gironina Núria Gimbernat presenta L’hora blava, un conjunt de tres peces de gres sobre base de vidre. L’artista, que va guanyar el premi del públic el gener d’aquest any, continua la seva línia creativa que combina fragilitat i força, tot creant un joc visual de tonalitats blaves i transparències.

Per a la mostra es recuperen les tres obres guanyadores de la 20 Biennal de ceràmica d’Esplugues Angelina Alós.

  • Dolmen. Natalia Castañeda. Premi Ciutat d’Esplugues
  • The time is out joint. Olga Simonova. Premi Angelina Alós
  • Replis 2. Anne Laue Cano, Premi Pujol i Bausis.
full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top