Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

PostCreacions

Exposició dels premiats en la 19 Biennal de Ceràmica d’Esplugues

Un cop més i en el marc de la col·laboració entre l’Associació Ceramistes de Catalunya, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i els Museus d’Esplugues, els artistes guanyadors de la passada Biennal “Angelina Alós” mostren al públic part de la seva darrera feina en una mostra de petit format a la Sala de l’ACC.

En aquesta 3a edició de PostCreacions, es presenten els treballs de:

Albert Montserrat. El ceramista català resident al Regne Unit, presenta tres peces de la seva col·lecció Oil Spot que resalten per la seva delicadesa, per la seva perfecció formal i el seu control en l’ús del torn i dels esmalts. Les obres exposades marquen una línia continuista amb la seva peça Gerro Oil01, guanyadora del premi Esplugues l’any 2018.

Chisato Kuroki. L’artista japonesa resident a Barcelona, exposarà tres peces de la seva col·lecció Mugenbana Infinite flower. Les seves obres destaquen per una treballada imperfecció de les formes en favor d’una construcció i estructura complexes que el visitant es pot imaginar com una xarxa infinita.

Alberto Vieira. El ceramista portuguès ens proposa Hands, una peça on de nou juga amb la metàfora i el doble sentit, com ja va fer amb Comunidade, la peça guardonada el 2018. Aquest 2019, presenta un conjunt de sis mans amb un acabat en esmalt daurat en el qual els dits prenen forma de revòlver. Una peça que reflexiona sobre les mans que premen els gallets i que interpel·la directament el visitant sobre el paper de les armes a la societat actual.

Sens dubte, una exposició amb peces de primer nivell, que combina autors novells com Albert Montserrat amb artistes consagrats com Chisato Kuroki i Albert Vieira, i que ofereix una visió de les tendències actuals en la ceràmica de creació.

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top