Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

RELLEU

Una exposició de Pep Madrenas i Jan Madrenas

Fruit de la col·laboració entre el Museu de la Terrissa de Quart i l’Associació Ceramistes de Catalunya, es presenta una nova mostra de ceràmica contemporània a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Terrissa de Quart.

Relleu  m.     En escultura, forma no exempta treballada en un suport bidimensional; l’elevació o gruix d’aquesta forma. Lletres en relleu, Brodat en relleu. Un mapa en relleu. Alt relleu o baix relleu, o mig relleu, dit d’una obra en relleu segons la relació que guarda el relleu amb el gruix real dels objectes representats. ǁ Conformació de la superfície sòlida terrestre sota l’aire o sota l’aigua, com a resultat de l’erosió, de l’acumulació sedimentària, de les deformacions estructurals i de l’activitat volcànica.  ǁ En un dibuix, una pintura, etc., la suggestió del relleu. | FIG. de relleu important. Un literat de gran relleu. posar en relleu Fer ressortir. Va posar en relleu els mèrits de totes aquelles persones. ǁ Acció de rellevar. El relleu de la guàrdia. Tropes de relleu. Cursa de relleus. | Persona que es posa en el lloc del rellevat.

(Diccionari de la Llengua Catalana)

Aquesta és la segona de les quatre exposicions de socis de l’ACC a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Terrissa de Quart programades per al 2019.

Del 4 de maig al 16 de juny

Al Museu de la Terrissa de Quart
Carrer del Tren, 58. 17242 Quart, Girona.

postal de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top