Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ROSTRES

Una exposició de Natàlia Ferré

Té el seu estudi ubicat davant del Mediterrani, en el port esportiu del barri marítim de Tarragona, on crea els seus personatges que s’estilitzen  amb harmonia i bellesa i on també imparteix cursos.

A més d’artista, és la fundadora i directora de la Galeria Natàlia Ferré de Montblanc (Tarragona) on acull exposicions temporals d’art contemporani. És un espai obert al públic des de 2009 “Cal pots” on comercialitza la seva obra, però va ser l’any 2017 quan fundà la Galeria Natàlia Ferré a la vila medieval de Montblanc, on exposa la seva obra  així com escultura, ceràmica i pintura d’artistes contemporanis, tant nacionals com internacionals.

Natàlia Ferré destaca principalment per les seves escultures figuratives de petit i gran format, realitzades amb pastas refractàries, gres i porcelana, produint principalment peces úniques, encara que cada cop més combina el 3D amb la pintura acrílica a l’oli, seguint sempre la línia de creació que la caracteritza.

“Cal talent i sensibilitat per aconseguir que la representació artística ens evoqui emocions. I aquí és on rau la màgia de l’obra de Natàlia Ferré. En fang, en bronze o en pintura, les seves mans vessen tendresa”

 Carme Martí

 

Del 4 al 27 de maig de 2022.

A la Sala de l’ACC.

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top