Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TERRA

Exposició col·lectiva d’alumnes de la EASD Ondara de Tàrrega

Sota el títol “Terra”, s’ha presentat una mostra dels treballs dels alumnes de 1r i 2n curs del Cicle Formatiu de Ceràmica Artística de l’EASD Ondara de Tàrrega, realitzats durant el present curs 2020-21, amb motiu d’aquesta exposició.

Aquest concepte “Terra” que dóna nom a l’exposició s’ha anat madurant durant tot el que portem de curs, sent escollit pels mateixos alumnes com a motiu comú d’inspiració i recerca, per tal de donar unitat de concepte a la mostra, alhora que s’ha tractat de forma individualitzada per part dels participants d’acord amb la seva particular interpretació del tema. El resultat ha estat una mostra molt heterogènia, formada per una gran diversitat de peces que reflecteix, alhora, tant les seves inquietuds personals i artístiques, com la seva manera d’entendre la ceràmica com a mitja d’expressió.

Han participat:

Valentín Alcazo Maulín · Anna Artasona Martos · David Fernández Sans · Marta Ferraté Torra · Jaume Giribet Garriga · Jordi Llanes Petit · Jesús Palau Botines · Sara Reig Pensí · Glòria Rojas Carner · Ramon Sanfeliu Gene

video de l’exposició full de sala cartell de l’exposició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top