Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fira de Nadal de Sant Celoni

Els dies 3 i 4 de desembre celebrarem la 12a Fira de Nadal de Sant Celoni que, amb més de 120 parades als carrers del centre de la vila, atreu més de 25.000 visitants. Durant tot el cap de setmana, la Fira compta amb una programació de tallers infantils, actuacions, jocs,… que atreuen un nombrós públic familiar.

Inscripcions: Per sol·licitar la participació a la Fira cal fer-ho, abans del  16 d’octubre, a través del formulari següent https://santceloni.cat/29027

A principis del mes de novembre, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de si heu estat acceptats i explicar-vos com heu d’efectuar el pagament dels drets d’inscripció (7,04 € per metre lineal o fracció). En el formulari trobareu un apartat específic per proposar-nos activitats de dinamització o tallers.

Instruccions per omplir el formulari

  • Cal que ompliu, signeu i annexeu la Declaració responsable de participació a la Fira. També heu d’aportar fotografies dels productes que vendreu i/o de la parada de venda. Si no sou autònom o empresa i formeu part d’una cooperativa cal que ens feu arribar certificat de que sou soci emès aquest any 2021.
  • Els arxius que pengeu no poden ser més grans de 2Mb.
  • Un cop emplenat el formulari, cliqueu el botó “Enviar” i les dades s’enviaran automàticament per correu electrònic. Assegureu-vos que el formulari s’ha enviat correctament: ha d’aparèixer un missatge que digui “Les dades del formulari s’han enviat amb èxit”. Uns dies després rebreu un correu nostre indicant que hem rebut la vostra inscripció.

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu contactar a través d’aquest correu: ramirezge@santceloni.cat

Elisenda Ramírez
Tècnica de promoció econòmica
Ajuntament de Sant Celoni
Tel. 93 867 41 75 (Ext. 1907)
Mòbil 648 25 74 78 (Ext. 2907)

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top