Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Ho podem fer sostenible? Recreacions crítiques des de l’art a la contaminació del mar

20-22-24 octubre 2021

Setmana de classes obertes i cloenda de l’exposició «Sinbiotika» de Txaro Marañon al Museu Enric Monjo de Vilassar de Mar. Una cadena d’accions i formacions creatives amb alumnat i professorat de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Com a debat obert sobre les temàtiques que ens planteja la ceramista Txaro Marañon en la seva exposició «Sinbiotika», volem fer confluir l’alumnat del Grau de Belles Arts de la Universitat de Barcelona amb l’obra, l’artista, el medi i la ciutadania. D’aquesta manera, impulsem donar una resposta artística en forma d’obra de cocreació, tot partint del treball amb pasta ceràmica i troballes –de plàstics i altres objectes– recollides en la mateixa platja de Vilassar de Mar.

Generem activitats de diàleg, que mostren les metodologies de l’artista i del públic –estudiant i forà–. Fem revisions i reconstruccions dels procediments i les tècniques d’art a fi de generar respostes: alternatives processuals, per l’elaboració conjunta de noves mirades crítiques sobre la contaminació marina provocada per l’acumulació de residus d’origen plàstic. Volem i podem provocar un canvi?

Activitats i cloenda de Sinbiotika

Museu Enric Monjo
Camí Ral, 30
Vilassar de Mar (Barcelona)

+ info: 93 754 24 00
museuvilassardemar.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top