Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

LA TERRA I EL FOC: entorn creatiu de MARTÍ ROYO

Conferència d’Assumpta Rosés a la sala d’actes de l’Escola Massana

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 19h

Amb motiu de l’exposició retrospectiva de Martí Royo a la sala d’exposicions de l’ACC, Assumpta Rosés ens ofereix un recorregut per les diferents etapes de la trajectòria del ceramista i escultor. Un itinerari vital i professional a partir d’un “àlbum de fotografies” en el que flueixen les vivències personals i familiars, el suport emocional o intel·lectual d’amics i col·laboradors, la recerca tècnica, l’especulació estètica i la projecció professional.

Presentació de la conferència a càrrec de Madola.

Assumpta Rosés Cavallé
Reus, 1949

Llicenciada en Belles Arts a la Facultat de BBAA, Universitat de Barcelona el 1984. Professora de Dibuix a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (1980-1993) i a l’IES Narcís Oller de Valls (1997-2011). Membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’art. Comissària independent i historiadora especialitzada en art del segle XX a les comarques de Tarragona.

Publicacions de crítica d’art en els diaris Avui i El Punt i les revistes, Art-guia, Tascó, Espais, El Guia, Presència, Transversal, NW-Reus i La República. Directora d’ARTIGA. Revista d’Art i Pensament Contemporani (2006-2018). Autora de llibres i catàlegs i comissària d’exposicions, especialment dedicada als artistes contemporanis del Camp de Tarragona com ara: Joan Rom, Joaquim Chancho, Marcel Pey, Salvador Juanpere, Aureli Ruiz, Àlvar Calvet, Ester Ferrando, Roger Caparó, etc.

Ha rebut el Premi Espais a la Crítica d’Art, el 1990 i el 2003; la Beca de Recerca de l’OSIC, Generalitat de Catalunya, el 2006; la Beca Lluís Saumells de la Diputació de Tarragona el 2008; el Premi ACCA (Associació Catalana de Crítics d’Art), el 2013; el Premi GAC (Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya), el 2013.

Duració: 1h

Lloc: Sala d’actes de l’Escola Massana
Plaça de la Gardunya, 9, 08001 Barcelona

Organitza: L’Associació Ceramistes de Catalunya

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top