Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MIQUEL BARCELÓ – METAMORFOSIS

Presentació de l’exposició de MIQUEL BARCELÓ

Al Museu Picasso Màlaga des del 27 de gener fins al setembre de 2021

Ateses les circumstàncies actuals, el museu està avaluant la possibilitat de realitzar el proper dilluns 25 de gener a les 11 del matí ( GMT +2 Central European Time) un emissió en línia de la roda de premsa amb l’artista. Cal que abans de dijous 21 de gener comuniqui al museu el seu interès en assistir virtualment indicant un correu electrònic on vol rebre l’enllaç per a la connexió online.

Metamorfosi, deu el seu nom del cèlebre relat de Franz Kafka publicat en 1915, la selecció que presentarà el Museu Picasso Màlaga acull a prop de cent obres de Miquel Barceló realitzades entre 2015 i 2020. Aquesta exposició inclourà pintures, obres sobre paper, ceràmiques, quaderns de notes i bronzes.

L’aspecte central en l’exposició el constitueix una selecció de més de trenta ceràmiques que es caracteritzen pel seu color, presentant formes en constant transformació, en què apareixen elements figuratius com la representació de plantes i éssers aquàtics, suggerint llengües, pètals, aletes o fulles, i podent tenir, de vegades, trets antropomòrfics. Entre aquestes obres destaquen els Tòtems, una nova sèrie de ceràmiques de gran format, realitzades a partir de blocs superposats que evoquen l’arquitectura clàssica i personatges mitològics.

Roda de Premsa Dilluns, gener 25, 2021

HORA: 11 hores

LLOC: Museu Picasso Màlaga

+ infohttps://www.museopicassomalaga.org/

Museo Picasso Málaga
Palacio de Buenavista
C/ San Agustín, 8
29015 Málaga, España
Tel. (+34) 952 127 600

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top