Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MIXING IDENTITIES

Venècia. Del 03 al 21 de març de 2023

 

Convocatòria d’artistes CANVAS INTERNATIONAL ART FAIR 2023 – MIXING IDENTITIES

Data límit: 27 de gener de 2023

ITSLIQUID Group, en col·laboració amb ACIT Venice – Associació Cultural Italo-Alemanya, té el plaer d’anunciar la convocatòria oberta de MIXING IDENTITIES, segona cita de CANVAS INTERNATIONAL ART FAIR 2023, que tindrà lloc a Venècia, al Palazzo Albrizzi-Capello a partir del 3 de març, fins al 21 de març de 2023.

La paraula “tela” es va utilitzar per primera vegada a Itàlia al segle XIV i s’ha convertit en el suport més comú per a la pintura a l’oli, en substitució dels panells de fusta.

Al llarg dels segles, el significat del llenç ha anat canviant, des de la pintura, passant pel cinema fotogràfic i cinematogràfic, explorant el cos humà, fins al món digital. El llenç és el terreny comú dels creatius, sobre el qual poden expressar-se.

Convidem a tots els artistes a compartir la seva recerca artística personal a través de qualsevol tipus de suport, des de la pintura fins a l’escultura i la instal·lació, des de la fotografia fins al videoart i la performance en directe.

El concepte de MIXING IDENTITIES es basa en la reconstrucció de noves identitats: la seva transformació és fonamental per afrontar els canvis del món contemporani. El procés de construcció de nosaltres mateixos passa per les relacions contínues amb les identitats alienes i les identitats de comunitats, cultures i societats. L’esdeveniment se centra en el cos humà com un sistema canviant que ens connecta amb altres cossos i espais per percebre la realitat que l’envolta, un fort sistema de comunicació amb llenguatge propi i infinites formes d’expressió.

Convidem els artistes a analitzar les parts ocultes de les nostres identitats, a través d’una experiència immersiva dins de l’univers fascinant dels complexos laberints de la nostra consciència. La data límit per presentar les sol·licituds és el 27 de gener de 2023 (23:59 de la vostra hora local)

Feu clic aquí per participar en la selecció.

+infowww.itsliquid.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top