Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Modelant un rostre” a càrrec de Natàlia Ferré

 

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA

 

Des de l’ACC volem compartir els vídeos del 2n Cicle de Conferències Tècniques Aplicades a la Ceràmica, organitzades per l’associació. En aquesta ocasió, el de la conferència “Modelant un rostre” a càrrec de Natàlia Ferré.

Nascuda a Tarragona, i a més d’artista, és la fundadora i directora de la Galeria Natàlia Ferré. El 1991 va obrir el seu propi estudi, a la seva ciutat nata, i des de llavors forma part del sector creatiu internacional. Aquí és, on Natàlia, desenvolupa tot el seu treball: les ceràmiques, les escultures, les pintures, els motlles, les resines i, on imparteix cursos de modelatge escultòric, de rostre i de figura, utilitzant diferents terres.

Segons l’artista el fang l’atreu, la fa sentir i abstreure’s durant el procés. Aquest fet ajuda a donar-li vida al fang, una similitud amb Miquel Àngel quan esculpia les seves escultures  “ells són dins, jo només els ajudo a sortir…”.

Diríem que el modelatge figuratiu, és el tret més identitari de la seva obra. Tot i que, també podem trobar una part d’obra pictòrica figurativa i abstracta.

Aquesta conferència va tenir lloc el 6 de març del 2024 a la seu de l’ACC i va ser una activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top