Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Mrin. A Journal of Indian Ceramic Art

Al gener de 2023 va tenir lloc el llançament de MRIN, A journal of Indian Ceramic Art, publicat per ICAF – Fundació Mrin al Centre Internacional de l’Índia (IIC), Nova Delhi.

La Indian Ceramic Art Foundation (ICAF) està organitzada com una organització nacional sense ànim de lucre, amb la missió de promoure la ceràmica índia a nivell mundial, promoure el coneixement, el compromís i l’apreciació de l’art ceràmic mitjançant l’establiment de xarxes entre la comunitat d’artistes, educadors i dissenyadors. , col·leccionistes, mecenes, estudiants, museus, artistes tradicionals i públic en general.

La missió és intercanviar coneixements, organitzar conferències, seminaris, tallers, cursos de formació, simposis, exposicions i fomentar la participació en programes d’intercanvi, tant a l’Índia com a l’estranger per tal de promoure les tradicions ceràmiques índies i les formes d’art contemporani a nivell mundial.

Una de les seves eines és la revista semestral Mrin, que fins ara ha editat 3 números i que podeu consultar a la biblioteca de l’ACC.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top