Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Pièces à problèmes – Robert Dawson et Richard Slee

Fins al 9 de gener de 2022 al Museu Ariana de Ginebra

 

UNA MIRADA EXCÈNTRICA
Robert Dawson i Richard Slee fan una mirada excèntrica al món. Des de fa temps s’inspiren en la història de la ceràmica i les arts decoratives, sense arribar a ser nostàlgics i estètics.

Si els seus llenguatges ceràmics són molt diferents entre si: Slee ofereix objectes compostos amb superfícies brillants i brillants; Dawson explora la textura de l’argila crua posada sobre tela: aquests dos artistes no paren de qüestionar el quotidià, qüestionar l’evident i sacsejar les convencions. Des de fa temps s’inspiren en la història de la ceràmica i les arts decoratives, sense caure mai en la nostàlgia ni l’esteticisme. Ambdós treballant al voltant del motiu i / o de l’objecte trobat i desviat, el seu discurs crític artístic els condueix per camins contrastats, amarats d’humor.

El Museu Ariana presenta aquí una panòplia d’obres, moltes d’elles inspirades en les col·leccions del museu, de vegades inquietants, que despertaran qualsevol idea preconcebuda per oferir un punt de vista original sobre el món.

Musée Ariana
Avenue de la Paix 10 • 1202 Genève – CH •
Tel. +41 (0)22 418 54 50

+ infoariana(at)ville-ge.ch

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top