Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Premi Avenir Céramique

Del 12 de juliol al 18 d’agost a la  Salle Joseph Monier de Saint-Quentin-la-Poterie

 

El Premi Avenir Céramique compta amb el suport de la Xarxa de Centres Céramiques, un grup de cinc centres ceràmics importants a França: el Centre de Ceràmica Contemporània de Giroussens, Saint-Quentin-la-Poterie – Capital de la Ceràmica, la Maison de la Céramique du Pays de Dieulefit, l’Institut Europeu d’Arts Ceràmiques de Guebwiller i el Centre de Ceràmica Contemporània La Borne. La xarxa comparteix una visió comuna i vol fomentar la implementació d’accions co-construïdes per donar suport a la creació jove contemporània.

El Premi Avenir Céramique està pensat per renovar-se anualment fins al 2028, a cadascun dels nostres centres. Per a la primera edició, Saint-Quentin-la-Poterie exposarà 5 artistes francesos del 12 de juliol al 15 d’agost de 2024. Seleccionats a petició, aquests artistes s’han establert com a professionals del sector de la ceràmica contemporània des de fa menys de 6 anys.

Un jurat, format per cinc personalitats que representen el món de la ceràmica contemporània i les institucions culturals, es reunirà el 12 de juliol per designar el guanyador del Premi Avenir Céramique. Aquest jove talent serà recompensat amb un portfoli digital amb un text escrit per un periodista especialitzat i fotografies professionals, així com un suport professional (formació, residència, exposició, etc.) que s’oferirà, d’acord amb el projecte artístic del guanyador, dins dels 2 anys següents a la nominació.

Aquest reconeixement es concreta en una exposició que, per a la seva primera edició, tindrà lloc a Saint-Quentin-la-Poterie. Reuneix cinc joves ceramistes que treballen en forma d’instal·lació. Una experiència que no us podeu perdre!

Lliurament del premi al guanyador el divendres 12 de juliol de 2024

Ceramistes que opten al premi:

MAËLLE CABORDERIE

MADELEINE CALAFELL

MAËL GROS

XAVIER ORSSAUD

ISEULT FAYOLLE

PRIX AVENIR CÉRAMIQUE

+info: www.capitale-ceramique.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top