Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Presentació de la 2a Biennal d’Artesania Contemporània Catalana

El proper dimecres 21 de juny a les 11.00 hores, al Centre d’Artesania Catalunya.

La directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, Agnès Russiñol i Amat, acompanyada del responsable de l’Àrea d’artesania del CCAM, Xavier Villas Balasch, i del curador i paradissenyador Óscar Guayabero, presentarà el proper dimecres 21 de juny la 2a Biennal d’Artesania Contemporània Catalana. Aquesta iniciativa té per objectiu posicionar i exportar el talent dels professionals de l’artesania i el disseny de Catalunya, i potenciar la seva comercialització a nivell internacional.

La presentació, tindrà lloc a les 11.00 hores al Centre d’Artesania Catalunya ( Banys Nous, 11, Barcelona). Un cop finalitzada, a les 11.30 hores, es realitzarà l’acte inaugural de la Biennal amb un recorregut per l’exposició Visions of Catalonia. Designing Craft, que compta amb una selecció de peces de 24 professionals de l’artesania i el disseny, amb base a Catalunya, i que es dediquen a la creació contemporània.

Enguany la Biennal reivindica l’artesania com a mètode de producció d’objectes d’ús, de caire domèstic, més enllà de la decoració o el gaudi estètic i mostra com el disseny hi intervé per donar-los utilitat. En el recorregut també estaran presents els  creadors/es seleccionats/des per aquesta segona edició de la Biennal.

Artesania Catalunya
Carrer dels Banys Nous, 11
08002 Barcelona
www.ccam.gencat.cat

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top