Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

REVISTA TERRART

Publicació semestral posicionada com un dels referents nacionals de la ceràmica contemporània. Realitzada en català i afiliada a l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), es distribueix entre els professionals del sector i el públic general, tant a nivell nacional com internacional.

TERRART – Nº52
Revista de ceràmica contemporània

El reportatge central està dedicat als ceramistes joves i s’ha titulat “Una nova fornada”. Els articles són de: Anna Ballesté, Caterina Roma, Eulàlia Naveira, Katia Falcón, Laia Pascual, Ondina Oliva i Roger Coll.

A més, estrenem una nova i flamant secció: “Aparadors del món”. Aquest títol suggeridor ens introduirà en temes com la comercialització i difusió de la ceràmica, per copsar de prop l’estat de la qüestió, presentant galeries, museus o botigues.

Les seccions habituals d’Activitats i Exposicions de l’ACC, Exposicions, Internacional, Miscel·lània i Història us oferiran una interessant varietat de temes, així com les seccions de Publicacions, Fires i concursos, Notícies i Exposicions dels semestre us mantindran informats dels esdeveniments relacionats amb la ceràmica.

Pàgines: 96

Si vols rebre la revista

SUSCRIU-TE

Subscripció anual per dues revistes:
19,50 euros

DISPONIBLE EN VERSIÓ DIGITAL

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top