Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Revista TERRART – Nº 58

JA DISPONIBLE LA VERSIÓ DIGITAL A IQUIOSC

En aquesta 58a edició de Terrart, el reportatge s’ha dedicat als 20 anys de CERCO, la Fira Internacional de Ceràmica Contemporània, que se celebrà per primera vegada del 24 al 27 de maig de 2001 al Centre d’Artesania d’Aragó. Hem fet una retrospectiva de la participació de l’ACC i de la mateixa revista Terrart CERCO, també trobem una selecció d’autors i ceramistes que ens expliquen la seva experiència durant aquests 20 anys de CERCO.

A la secció de Tallers i Ceramistes coneixereu la ceràmica i trajectòria del gallec Caxigueiro un artista compromès amb la societat, la naturalesa i la cultura.

Podreu fer un petit recorregut per les exposicions més destacades a diferents galeries i museus: al Museu de Quart, l’exposició d’Eulàlia Oliver “Mirades a través”; al Terracotta Museu de la Bisbal, “Crisàlides” de Núria Efe i l’exposició col·lectiva “Esquarterades”; en el Museu del Càntir d’Argentona, “Recorreguts” de Carles Vives; a la Fundació Vila Casas “A tot li cal una paret” de Pere Noguera; i una col·lectiva amb ceramistes catalans a la Galerie Capazza de França.

Així com un recorregut per l’exposició col·lectiva de socis que es realitza anualment per Nadal, passant per la primera exposició de l’any a la sala de l’ACC amb la recent obra de David Rosell una recerca esplèndida anomenada “Espècies Minerals”. També fem un repàs de l’exposició que es va dur a terme a l’octubre “Connexions” de Laura Niubó, i podeu fer un passeig per “FUSIONS” de Ramon Fort, l’actual exposició a la sala de l’ACC.

La secció Internacional ens porta aquest cop a Croàcia a través de l’obra de Danijela Piculjan on plasma experiències que ha viscut a través de l’argila. I la secció Aparadors del món ens endinsem al Centre Céramique Contemporaine La Borne ubicat al centre de França, una referència per als amants de la ceràmica cuita amb llenya.

En aquest número, a Miscel·lània, entre altres temes habituals, per desgràcia hem d’acomiadar-nos de dos companys del món de la ceràmica; a l’estimat Ramon Gausset i a Elena Colmeiro una referència de l’Estat espanyol, que han perdut la vida en els últims mesos.

Les seccions habituals d’Activitats de l’ACC, Miscel·lània i Història us oferiran una interessant varietat de continguts, així com les seccions de Webs d’interès, Fires i concursos, Notícies i Exposicions del semestre que us mantindran informats dels esdeveniments relacionats amb la ceràmica.

Pàgines: 100

Preu edició digital
3,99€

Subscripció digital ANUAL per dues revistes
6,99€

a iQuiosc.cat

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top