Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

SELLOS PRECOLOMBINOS: DISEÑO ANCESTRAL

Conferència de Carolina Segre a l’ACC

dilluns, 9 de setembre a les 18:30h

 

L’artista i investigadora Carolina Segre a viatjat per Mesomèrica i Sud-Amèrica visitant museus, reserves arqueològiques i comunitats indígenes a la cerca dels orígens i usos dels segells de ceràmica.

La Carolina ens parlarà del seu projecte Sellos ancestrales i ens presentarà el teaser de la sèrie documental Barro Sagrado. La sèrie es composa de quatre capítols en la que ens relata el seu viatge pels camins de les antigues cultures precolombines a través de la seva investigació entorn els segells de ceràmica, objectes preuats i misteriosos en temps ancestrals i en la que ens descobreix històries i costums d’aquestes cultures que actualment desconeixem.

La sessió es tancarà amb una experiència de pintades corporals amb segells antics i pigments naturals entre el públic assistent.

Us esperem!

A l’ACC

Carolina Segre
Llicenciada en Disseny i Producció d’Imatge (U.N.V.M. – Vila María), Master en Disseny (U.C.M. – Madrid), Doctorat en Història i Arqueologia (U.C.M. – Madrid). Realitzadora audiovisual, productora, dissenyadora, docent i investigadora. Fundadora i Directora del Projecte “Sellos y Diseño Precolombino”®, Co-fundadora de “Sonidos de América”®.

Des de 2005 integra i dirigeix ​​l’àrea gràfica i audiovisual de “Sonidos de América”®. Al costat de diversos professionals ha produït audiovisuals i documentals a Mèxic, Guatemala, Perú, Colòmbia, Equador, Argentina i França. Segre s’ha especialitzat en la investigació i construcció de segells precolombines, treballant amb peces originals en reserves arqueològiques per tal de revaloritzar i difondre el patrimoni cultural americà.

Ha exercit com a docent en les càtedres d’Animació i Guió I de la Llicenciatura en Disseny i Producció Audiovisual a la Universitat Nacional de Vila María. Actualment volta pel món brindant conferències, tallers i investigant sobre Segells i Disseny Precolombí.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top