Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Carme Coma

Carme Coma és una incansable creadora que des de l’any 1975 ha dut a terme els seus projectes artístics i educatius en l’àmbit de la ceràmica.

Es va formar a l’Escola Massana de Barcelona, on l’any 1974 obtingué el títol de graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics en l’especialitat de ceràmica. Es va acabar de formar a Faenza en les especialitats de serigrafia, torn modelat i motlles i col·laborà als tallers del ceramista grec Panos Tsolakos i de la ceramista italiana Mirta Morigi.

Durant tota la seva trajectòria ha exposat a diferents ciutats de Catalunya i Espanya, així com a ciutats europees: Zagreb, Bratislava, Brussel·les i països com Estats Units i Corea.

És sòcia de l’ACC des de la seva fundació.

L’obra de Carme Coma la situem en el camp de la peça artística, peça única, amb la que expressa les seves idees, transmetent a l’espectador reflexions i emocions. Les seves peces s’acosten a la realitat, mantenint sempre continguts ocults i inquietants per afavorir la reflexió, la interrogació, el vincle entre la realitat i el món oníric o la tensió entre raó i sentiment.

L’artista basa el seu treball en la motivació que representen per a ella l’art i la literatura en el seu procés creatiu. També s’inspira en la fotografia, el gravat i el pop-art. Aquest és el bagatge cultural i històric que com a artista té sempre present.

carme.coma@hotmail.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top