Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Carme Riu

Estudià a l’Escola Massana de Barcelona l’especialitat d’Arts i Oficis (1976-81) i després es va llicenciar en Història de l’Art (1983-88) per la Universitat de Barcelona. Es doctorà a la Facultat de Filosofia en estètica i teoria política (1990). A més de dedicar-se a la ceràmica, desenvolupa activitat en els àmbits de la escultura i la fotografia.

Va començar a exposar el 1985 i des de llavors mostra regularment la seva obra a Barcelona i altres llocs de Catalunya (Tarragona, Lleida, Tortosa, Reus, Terrassa, entre d’altres), la Península (València, Vila-real-Catelló, Vilafamés-Castelló, Estella-Navarra, Pamplona, etc.) i l’estranger ( Limoges-França, Kansas City- EUA, Riga-Letònia, Panevezys-Lituània, Krasnoyarsk-Rússia, …).

Ha participat en Simposis i ha fet estades en residències d’artistes a diversos països com Estats Units (Kansas), Letònia (Zvärtava), Turquia (Eskisehir), Lituània (Panevezys). Ha col·laborat en la manufactura d’un mural al metro de Wroclaw (Polònia, 2015).

Té obra al Museu d’Art Contemporàni Vicente Aguilera Cerni (Vilafamés, Castelló), Museo Nacional de Ceràmica y Artes Decorativas (València) i al Porcelain Museum (Riga). I va mostrar la seva obra durant els anys 2007-2010 al Museu de Ceràmica de Barcelona per esmentar-ne alguns.

carmeriu80@gmail.com www.carmeriu.es blog 1 blog 2

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top