Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Dolors Bosch

Vaig néixer a Girona l’any 1941 i encara hi resideixo
Des de ben petita vaig estar influenciada per la mare que o be pintava, musicava, o be reciclava capses de pomes per fer-ne taules i armaris.

He anat tinguen el cuc del món creatiu durant tota la meva travessa existencial, espigolant com un saltimbanqui d’una escola a una altra , fent estada a tallers d’artistes, cursos,”simpòsiums” i monogràfics de diferents disciplines artístiques. Vaig començar públicament a ensenyar les obres a l’any 1973.

I de tot plegat he aprés d’esculpir, de fer ceràmica, de pintar damunt qualsevol suport, de fer gravats, instal·lacions de mil maneres diverses. Segons el que he volgut manifestar i expressat he utilitzat un suport o be un altre podríem dir de manera multidisciplinària. I des del 1973 no he parat fent bibelots de tota mena. I una de les coses més interessants, han estat els intercanvis artístics que he fet amb estades a diferents països, entre ells: Finlàndia, Txecoslovàquia ( quan estava unida) ,Lituània…

Últimes exposicions del 2014 fins el 2022:

Pintura a Besalú 2014, El viatge a l’infinit (homenatge a B.Marqués) al Museu Micromundi de Besalú. Llibre d’artista Exilis 2014/15-16, a Capmany, Fundació Fita,Girona, galeria Dolors Ventós de Figueres, Centre il·lustració Visions de Barcelona. Aterratges 2015 Instal·lació ceràmica a l’Església Sta. Mª de l’Estrada ( Alt Empordà) i Escorxador de Figueres. Capmany 2016 Instal·lació ceràmica. Hapening al Claustre de la UdG, 2016 desARTant. i 2017 Ceramika a la Fundació Fita de Girona. Carles Rahola 2017 Artisteja Fotografia. Dia I. De l’Art, i Pintura participativa Recollint les pròpies ombresCosint la vida, exposició del 2017 als Amics del Museu de Girona i Fragments de temps , exposició a Quart del 2019. Despullant la pell, exposició de maduresa, del 23 de novembre del 2021 al 7 de gener del 2022 a la Fundació Valvi (Girona).

Pel meu tarannà, em deixo portar pel flux oscil·lant del meu inconscient. El trajecte diari és el meu automotor que m’empeny a imaginar, transmutar generar i transformar el meu univers particular que el vull ampliar donant forma i continguts a la meva plàstica. Tot el que he aprés anant a tallers d’artistes, i fent cursos i seminaris en formats monogràfics de moltes disciplines artístiques, les he utilitzat i les utilitzo segons el com, i el que vull explicar. La ceràmica, la pintura, el gravat el reciclatge, les escenografies, les performances i les accions, totes elles només són eines que jo em serveixo i me n’he servit al llarg de la meva carrera existencial.

liloboschagusti@gmail.com blog YouTuve

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top