Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Eva Díaz

Espiral de terra

Des de petita ja sentia un especial interès i atracció per les arts plàstiques i per tots aquells processos en els quals la creativitat juga un paper important. D’adolescent vaig començar a fer ceràmica en un taller de Sant Just Desvern (Barcelona). Posteriorment, he cursat diferents tallers i monogràfics (esmalts, engalbes, rakú, coccions experimentals, terra sigil·lata, ceràmica daurada, escultura) però en essència la meva formació en aquest àmbit és autodidacta.

L’any 1995 em vaig llicenciar en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Una part important de la meva vida professional ha estat vinculada a la docència, l’educació social, l’orientació, la formació i la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió. Aquests últims anys els he dedicat a la psicologia clínica i a les teràpies naturals.

En el 2014 es donen unes circumstàncies que permeten que la ceràmica pugui tenir un paper més rellevant. Han estat uns anys de molta feina i implicació en l’àmbit familiar. En el 2021 disposo d’un taller i d’unes instal·lacions per a treballar, aquestes situades en un entorn molt agradable i natural, a la comarca del Penedès a Barcelona.

El meu dia a dia treballant amb l’argila em porta a sentir, abraçar i gaudir de la naturalesa. La terra, element humil per naturalesa, fent sinergia amb la resta
d’elements (l’aigua, els metalls, la fusta, i el foc), és capaç de transformar-se en un nou material, una nova obra. Un procés màgic, un joc d’alquímia i complicitats que m’apassiona i em motiva per a continuar treballant i investigant.

espiraldeterra@gmail.com Facebook Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top