Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Glòria Ferrer Rom

Co-fundadora del Taller Bugambilia.

Estudis a l’Escola de Disseny i Art de “Llotja”.

El meu primer contacte amb la ceràmica comença a L’escola Llotja de Barcelona l’any 1976 estudiant Arts Aplicades i especialitzant-me en ceràmica, profunditzant especialment en el gres i el refractari. Els primers anys són d’aprenentatge continuat on alterno petits encàrrecs i alguna exposició.

Des dels inicis m’ha agradat explorar tant el món de la ceràmica utilitària com el de caràcter més artístic. En el modelatge de peces ha estat present el torn. Tècnica que he depurat al llarg dels anys combinant amb planxes i motlles. Això m’ha permès, amb els anys, desenvolupar un estil propi fent una ceràmica de qualitat i amb un marcat caràcter mediterrani. Donant lloc a peces que exploren textures a través de diferents materials i fent ús del color mitjançant els esmalts.

He participat en diferents exposicions col.lectives:

Sala Arnau  Company Castell de Verdú-Lleida. Sala del Centre  d’Artesania de Catalunya-Barcelona. El Raval d’Art-Tortosa-Tarragona. Cerco-Saragossa. Galeria Natalia Ferre”NYAM”-Montblanc-Tarragona. ACC Associació Ceramistes de Catalunya-Barcelona. Alfoli de la Sal Museu de L’Escala-Girona.

Obres cedides: DHUB Museum del Disseny de Barcelona.

Premis i reconeixements: Expohogar, CCAM, Diploma Mestre Artesà.

gloriaferrerrom@gmail.com www.tallerbugambilia.cat/es Facebook Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top