Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Imma Prats

Inquieta de mena per provar totes les pastes, he treballat amb fang vermell, amb refractari i ara principalment amb porcellana i no només individualment en cada un d’aquests materials, sinó combinant-los amb la seva creativitat i traient-ne de cada un d’ells el millor profit.

En les peces d’aquesta petita mostra que son de l’etapa més recent, trobem porcellanes nues només amb engalbes, porcellanes amb colors i esmalts …  jugant amb esgrafiats i reserves i de diversos materials que el foc, actor omnipresent en l’art de la ceràmica acaba completant l’obra. Trobarem porcellanes que amb la delicadesa i blancor sempre present, ens fan sentir la seva subtilesa i fragilitat mostrant en textures i colors, l’expressió de la seva creativitat.

Les formes son les bàsiques de l’artesania ceràmica de sempre perquè en aquestes la obres  he volgut donar tot el protagonisme a la matèria, a tècniques com l’esgrafiat, a les incisions, al dibuix i les taques i als relleus.

Imma Prats neix a Barcelona i estudia a l’escola Massa a on es gradua l’any 1977.

Combina els seus estudis treballant als tallers de ceràmica de Teresa Gironès i Imma Comes.

Durant els anys 80 combina la direcció del taller “Les Teules” de Badalona amb el treball conjunt amb Griselda Karsunke experimentant a Centelles amb la construcció i treball d’un forn de llenya. Exposen la seva obra conjunta amb altres ceramistes a diferents galeries del Principat.

Amb algunes incursions en obra gràfica, collage i dibuix, actualment desenvolupa la seva obra a l’escola taller del Museu del Càntir a Argentona sota el guiatge de la Mia Llauder i en Joan Serra.

immaprats@hotmail.com Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top