Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Mia Llauder

CONFLUÈNCIA DE SÍMILS

El meu treball és la recerca de l’essència íntima de la forma en el mòdul compositiu.

Elements evolucionats a partir del disseny amb quadrats i cercles, que prenent volum tridimensional en el treball ceràmic amb  porcellana, símils però diferents, amb certa ambigüitat formal però que prenen sentit en la composició final.

Multitècnica i multidisciplinar, complicitat amb altres materials de suport, incorporant teixit, plàstic, metall…, on les porcions de fang ens recorden la ancestral·litat de l’ofici i els nous materials ens provoquen la curiositat cap a noves formes de treball, una manera d’entrar en un univers propi, un microcosmos personal, on el valor comunicatiu de l’art ens evoca al diàleg entre la peça i l’espectador.

Peces mutants, peces que jugant amb els sentits, peces desposseïdes del seu caràcter objectual, peces etèries, peces inaprehensibles. Elements opacs en suspensió, on l’espai penetra creant nuvolositats, transparències, teranyines adaptades on l’entorn entra a formar part de la composició.

Instal·lacions amb diverses possibilitats d’adaptació i actuació en l’entorn, on la frontera entre continent i contingut desapareix creant una sola unitat formal.

info@miallauder.com www.miallauder.com Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top