Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Natàlia Ferré

Tarragona 1969

Va ser al 1991 que vaig tocar per primera vegada una pastilla de fang, a partir d’allí la terra m’ha acompanyat sempre. Vaig començar tornejant, però l’aventura va durar poc, el que m’omplia més era modelar i fins ara doncs, és el que estic fent.

La meva obra és figurativa. Els meus primers personatges eren éssers fantàstics, desprès vaig passar a la figura femenina molt influenciada per la moda i l’estètica dels anys XX, moment en el que la dona té l’oportunitat de sortir de la cuina i independitzar-se.

En aquests moments treballo la figura amb un caire més realista moltes vegades a partir d’un model al natural, i a la vegada estic començant a experimentar amb altres materials com poden ser les resines , el ciment i el bronze. En molts dels casos combino la ceràmica amb aquests materials, en altres l’utilitzo com a base per fer originals.

Tot aquest procés va néixer a partir d’uns encàrrecs d’obra pública figurativa de mida real que es van fer per posar a Salou. Aquí é son vaig aprendre a fer motlles i a veure les possibilitats que tenien aquests a l’hora de fer originals.

A part del meu treball com a ceramista i escultora, també sóc propietària de la Galeria Natàlia Ferré on comercialitzo les meves obres i les d’altres artistes i des de fa dos anys imparteixo classes de modelat d’escultura figurativa.

nataliaferremateu@gmail.com www.nataliaferre.com facebook Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top