Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Núria Soley

Vaig néixer a Barcelona l’any 1960 i visc, des de petita, a Palau-solità i Plegamans.
La meva formació en els àmbits de la ceràmica i la joieria l’he fet, principalment, a l’Escola Massana de Barcelona.

Vaig obrir el taller l’any 1982. Ceramista d’ofici, durant la meva trajectòria professional m’he especialitzat en l’àmbit de la joieria ceràmica, formant-me també en tècniques de joieria per poder treballar personalment la ceràmica i el metall.

La meva activitat professional es basa en dos àmbits; la creació, presentant diverses col·leccions de joies i petits objectes, i la docència, un àmbit que des de sempre m’ha agradat.

Les joies

Les diverses col·leccions que presento son fruit de la investigació amb diferents tècniques ceràmiques i la seva aplicació a la joieria, el que em permet una evolució constant del meu treball. Les joies les concebo com petites escultures per lluir sobre el cos i les elaboro amb porcellana i plata 925.

Els objectes

Aquesta línia de treball em permet diversificar la meva activitat; en aquest àmbit presento els quadres i les peces personalitzades.

Els quadres estan elaborats amb porcellana acolorida sobre una base de ferro oxidat.

Amb les peces personalitzades, ja siguin per a particulars, entitats o administracions, intento que cada encàrrec es tradueixi en una peça singular pensada per a cada ocasió

Docència

En aquest àmbit, actualment imparteixo dos tipus de cursos vinculats a la joieria ceràmica. Un destinat a ceramistes, per ensenyar les nocions bàsiques del treball del metall i un altre dirigit a joiers, en el qual ensenyo a treballar la porcellana per aplicar-la a la joieria.

D’altra banda, les càpsules personalitzades estan pensades per aprofundir en un aspecte concret, ja sigui del treball del metall o de la porcellana. Aquestes càpsules les faig en el meu taller i el temari es planifica en funció de les necessitats de l’alumne.

nuria@nuriasoley.cat www.nuriasoley.cat facebook Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top