Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Penélope Vallejo

Indiscutible artista polifacètica, ha estat impulsora de projectes al Centre d’Art La Rectoria i al seu taller, com a organitzadora de cursos de caràcter internacional com les Jornades Japanese Days que van ja per la seva 5ª edició. Apropant artistes de l’àmbit ceràmic de la talla de Shozo Michikawa, Mami Kato, Akira Satake, Willy van Bussel o Eddie Curtis.

La seva trajectòria ha passat per diferents països com Irlanda amb la beca Leonardo DaVinci, Japó on ha participat en representació del panorama ceràmic a Espanya assistint al Festival Internacional de Ceràmica de Sasama i, com a artista convidada a l’11è Terracotta Symposium, a Turquia on el seu projecte va ser instal·lat a l’edifici municipal de la ciutat d’Eskisehir l’any 2017.

La seva obra camina entre l’utilitari i l’escultòric, però sempre feta en el torn. En les peces utilitàries fent ús dels esmalts i les reduccions, amb obra al Centre Oficial d’Artesania de Catalunya.

En escultura, fent un treball de caràcter orgànic treballant en comunió amb el refractari i la porcellana, aconseguint les seves obres de la sèrie Shedding Skin (Canviant la pell). Aquestes es troben actualment a la galeria Pragmata de Tòquio i a Cavin Morris de Nova York.

penelopevallejo@gmail.com www.penelopevallejostudio.com facebook Instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top