Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Susana Pueyo

Artista plàstica badalonina formada en interiorisme a l’Escola Massana de Barcelona, així com en escultura i ceràmica artística a l’Escola d’art Pau Gargallo de Badalona. També ha realitzat cursos monogràfics a la universitat d’estiu d’Alacant en escultura en tècniques mixtes, dirigit per la fundació Eduardo Capa, i de fosa i galvanoplàstia a l’ escola d’Art de Vic.

Ha realitzat diverses exposicions des del 2004, tant col.lectives com individuals. També ha participat en diversos concursos i ha fet treballs amb diversos col.lectius, tant escenogràfics, com per exemple en el bar La jungla de Badalona amb la Marta Fontana, com amb el col.lectiu artístic “el parking” amb els artistes Laura Aragó, Daniel Salinas i Mariano Fanizza.

Actualment dirigeix i dóna classes a Taller de tallers, un petit espai al carrer Pàdua de Barcelona, a on s’ensenya ceràmica i escultura, en un ambient tranquil i relaxat.

D’altrabanda mai ha deixat de crear les seves pròpies creacions, i continua el seu camí artístic creant escultures i pintures que l’acompanyen al llarg del seu viatge personal.

tallerdetallers@gmail.com www.susanapueyo.es facebook instagram

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top