Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Victòria Ibars

Sempre m’ha interessat l’art i l’artesania. Vinc d’una família de restauradors d’art, he viscut rodejada de retaules, talles, mobles, i he aprés les tècniques de conservació i restauració. Veurem rodejada d’un mon màgic com les antiguitats, l’arqueologia, la pintura, l’escultura, verges, sants i àngels serà determinant per la meva trajectòria posterior.

Vaig estudiar dibuix, pintura i ceràmica. Tinc el Diploma de Mestra Artesana en Ceràmica.

Sóc molt inquieta, he estudiat i he viatjat per rebre coneixements d’altres pobles i d’altres cultures per desenvolupar la meva capacitat creativa.

He anat a Mèxic, per conèixer el tipus de ceràmica que s’hi fa, a l’Àfrica, (Kenya, Tanzània, Moçambic, Malawi i Senegal) i a Indonèsia, (Bali, Lomboc i Flores) on he descobert tècniques artesanes de treball. Al mateix temps he anat a seminaris sobre l’Àfrica i el Tibet i he aprés les tècniques de joieria d’Egipte.

He treballat amb dissenyadors de moda fent complements i botons, al mateix temps he fet exposicions per molts llocs. Des de fa anys he estat molt integrada a la Vila de Gràcia, tant amb el meu taller-botiga com en el col·lectiu Minerva i l’associació de la Placeta Sant Miquel per la Festa Major. Actualment dono classes de ceràmica i organitzo, esdeveniments artístics a Canet de Mar activant a tota la població, on fa anys que hi visc. Formo part del col·lectiu de Canet Dibuixa.

victoriaibars@yahoo.es www.victoriaibars.com Instagram facebook

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top