Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Sol·licituds per a l’exposició WCCE a Révélations 2023

El Consell Europeu de l’Artesania (World Crafts Council Europe, WCCE) ha llançat una sèrie d’iniciatives per a les empreses artesanes europees: Exposició a la biennal internacional d’artesania i creació: Révélations 2023.

El WCCE presentarà una sèrie de peces d’artesans de tot Europa, que responen al concepte de ‘Praxis’ a l’any europeu dels oficis durant la 6a edició de Révélations.

L’exposició tindrà lloc a Le Banquet del 8 a l’11 de juny al Grand Palais Éphémère de París. Le Banquet és un espai expositiu central on 10 països exposen al voltant de 150 obres d’art artesanals a 10 espais diferents, un dels quals serà per al WCCE. Les obres seleccionades retran homenatge a l’evolució de les tècniques artesanals des de la tradició fins a la contemporaneïtat i demostraran els discursos actuals sobre la relació humana amb allò digital i el moviment global.

Els artesans seleccionats tindran l’oportunitat que la seva feina sigui present en un entorn internacional, guanyant visibilitat i reconeixement entre més de 37.000 visitants. La biennal és un fòrum de trobada entre col·leccionistes, aficionats a objectes excepcionals, directors artístics, arquitectes, decoradors, galeristes, comerciants d’art i més.

Les persones interessades hauran de residir a un país europeu i podran presentar un màxim de 3 treballs, els quals poden ser produïts en qualsevol material, inclosos, entre d’altres, vidre, ceràmica, metalls, fusta, tèxtils, plomes, resines, vidre, etc. i han de demostrar una relació amb la pràctica de les habilitats artesanals.

Per participar-hi cal omplir el formulari online (un formulari per obra presentada). El termini de sol·licitud és obert fins al 9 de gener de 2023.

+ infoaquí.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top