Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Terra Ceràmica, el cicle internacional de performance-ceràmica de l’Alcora

1 de juny estrena de Terra Ceràmica en el marc del Maig Ceràmic 2024

 

La Reial Fàbrica de l’Alcora serà l’escenari d’aquest cicle internacional dedicat al’art d’acció amb un vessant ceràmic. El proper 1 de juny s’estrena Terra Ceràmica en el marc del Maig Ceràmic 2024.

L’Alcora, referent cultural de la província, estrena una nova faceta en què l’art d’acció pren el protagonisme. L’artista alcorina Ana Beltrán Porcar és la comissària de Terra Ceràmica, un cicle internacional dedicat a l’art de la performance amb focus a la ceràmica.

La idea, explica Beltrán, neix del seu treball amb la performance i el seu interès amb la unió de disciplines, per això, es va proposar d’apropar a la seva localitat l’art d’acció relacionant-ho amb el que és més tradicional de la seva terra, la ceràmica. Investigant la multidisciplinarietat en els processos creatius i amb referents que apropen aquestes dues disciplines, va decidir materialitzar aquesta unió. Un projecte que té la contemporaneïtat artística com a iniciativa per a una població com l’Alcora, amb disposició a fomentar l’avantguarda cultural, la creació artística i el desenvolupament ceràmic.

C/ Teixidors, 1
12110 – Alcora
Telèfon: 964 362 368

+ info: Maig Ceràmic

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top