Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Terrània: Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

La dinovena edició se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de setembre a Montblanc

 

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc que organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme, ja disposa del programa de la dinovena edició. Ha estat realitzat pel dissenyador montblanquí Edgard Salguero i a la portada utilitza el cartell d’enguany amb una peça del ceramista bretó Philippe Dansette ja que el territori convidat és Bretanya.

En el material gràfic hi figura la distinció del Premi d’Honor de l’Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es va rebre l’any 2018, un indicador del prestigi consolidat de Terrània en el món de la ceràmica.

El programa inclou la informació referent a les sis exposicions que es podran visitar, als sis tallers participatius pensats per a tots el públics, i als 25 ceramistes que prendran part en el festival.

Programa Terrània 2022

L’edició d’enguany serà inaugurada per Agnès Russiñol, directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, acompanyada pel Xavier Villas, cap de l’àrea d’Artesania. L’acte d’inauguració tindrà lloc el divendres 23 de setembre a la tarda i començarà amb la presentació del relleu de Sant Jordi, obra de l’artista de Belltall Rebeca Muñoz, modelat durant la celebració de Terrània 2019.

+ info: http://www.terrania.cat/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top