Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

TRANSFERÈNCIA AMB FOTOCÒPIES A L’AIGUA

La transferència amb fotocòpies permet aplicar imatges sobre superfícies ceràmiques de diverses maneres. En aquesta ocasió, us proposem una aproximació a la transferència mitjançant aigua i òxids colorants, una tècnica de senzilla aplicació i a l’abast de tothom, que permet incorporar imatges amb un llenguatge gràfic pictòric força característic, que la fa molt interessant com a tècnica decorativa en ceràmica.

En la sessió, coneixerem els fonaments de la tècnica, veurem el tipus d’imatge que ens permet transferir, la seva aplicació en fang cru, així com les possibilitats que ofereix la transferència a l’aigua, a través de l’elaboració de proves i d’alguna peça.

Professora: Cristina Márquez

Data: Divendres, 26 de juliol de 2019

Horari: de 17:30 a 20:30h

Durada: 3h

Places limitades (mínim 4/ màxim 6 alumnes)

No cal experiència prèvia

Preu: 50 euros (inclou el material i la cuita de les peces)

Inscripcions fins el 19 de juliol

Cristina Márquez és llicenciada en Belles Arts per la “Universitat de Barcelona” en l’especialitat de gravat, després de finalitzar els estudis de Ceràmica Artística a l’Escola Superior de Disseny i Arts “Llotja” de la mateixa ciutat, ha centrat el seu treball en la investigació entorn a diverses tècniques de reproducció de la imatge aplicades en ceràmica, especialment, la serigrafia. Actualment, compagina la docència, com a especialista en aquestes tècniques, amb la realització de peça artística.

Informació i inscripcions:

info@ruthcepedano
telf. 655109651
www.ruthcepedano.com

Ànimans_espai ceràmic
Avgda. De la Riera de Cassoles, 9 (Cantonada C/Madrazo)
08012 Barcelona

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top