Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Tres versions. Mercè Rius

Del 18 d’abril al 30 de maig a l’ACC

L’interès pel dibuix em va dur a l’Escola Massana. Allí el descobriment de la ceràmica em va condicionar la meva trajectòria com a artista, i en els successius anys vaig anar coneixent i introduir-me en la tècnica del tornejat. Això em va permetre iniciar-me en el terreny de la decoració ceràmica, i en una obra inicial presentada entre els anys 80.

Després d’haver-me iniciat professionalment amb la peça seriada i amb el reforç de l’activitat docent, he aprofundit la meva recerca en colors i formes tornejades utilitzant pastes d’alta temperatura. En les meves peces els colors i les formes esdevenen un deixar-se portar per la pròpia espontaneïtat del torn partint sempre d’una visió positiva de les formes tradicionals.

Mercè Rius

Inauguració: Dimarts, 18 d’abril a les 19.30 h

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carrer Doctor Dou, 7, 08001 – Barcelona
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top