Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Visita virtual al Museu del Càntir el Dia Internacional dels Museus

AQUEST ANY NO PODEM OBRIR LES PORTES DEL MUSEU

 PERÒ SI LES FINESTRES

Ens acompanyes?

En el context actual de pandèmia mundial lICOM ens convida a celebrar d’una manera diferent el #DIM2020 i ens proposa l’organització d’activitats digitals i online sota el lema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió.”

Sabies que el Museu del Càntir és un exemple de diversitat i inclusió? Tenim objectes d’arreu del món i les nostres col·leccions són accessibles per a tothom!

Des del Museu del Càntir d’Argentona ens afegim a la proposta de l’ICOM i del Departament de Patrimoni Cultural de la Generalitat, que junt amb la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona ens ajuden a  portar-te a casa una mica del nostre museu.
T’hi apuntes?

– Et proposem una visita virtual 360º al museu

– I no et perdis la càpsula audiovisual “Finestres obertes” gravada des del museu expressament per a celebrar el #DIM2020 que compartirem amb tu a partir de dissabte des dels nostres canals de Youtube, Facebook, TwitterInstagram.

També podràs veure la nostra càpsula i les de 75 museus més de Catalunya a partir de dissabte 16, a partir de les 11 hores al canal de Youtube de patrimonigencat i també en l’apartat de “Finestres obertes” que s’ha habilitat al web del DIM2020 (http://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2020/finestres-obertes).

Et desitgem que passis unes Bones Jornades del Dia Internacional dels Museus i esperem poder tornar-te a veure ben aviat al museu!

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top